News and Announcements

September 18, 2018

PROFESSIONAL DEVELOPMENT PROGRAMME FOR RAPA COMMUNICATION OFFICERS FINALIZED

Fourteen newly appointed Communication officers from Regional Administrations of Protected Areas (RAPA COs) in Albania received the certificate after successfully completing the training programme on “Professional development programme for RAPAs” supported by the EU funded project NaturAL in partnership with the National Agency of Protected Areas of Albania. RAPA’s CO were trained on communication principles, interviewing, presentations...

Read more


July 31, 2018

Albania stands with the World’s Rangers!

World Rangers Day 2018 was celebrated on 31 July in a special event organized at the Great Park of Tirana with the participation of rangers and their counterparts from Swiss and Croatian Rangers Associations and National Agency of Protected Areas staff with the support of EU funded project NaturAl. The Albanian rangers, guards of Albanian protected areas, celebrated on this day their first victory announced at the event by the Minister of Tourism and Environment...

Read more


Lajme dhe Lajmerim

18/09/2018

Përfundon programi i dedikuar i trajnimit për oficerët e komunikimit të AdZM-ve

14 oficerët e rinj të Administratave Rajonale të Zonave të Mbrojtura në Shqipëri morën çertifikatat pas përfundimit me sukses të programit të trajnimit, i mbështetur nga projekti i financuar nga BE NaturAl në bashkëpunim me Agjencinë Kombëtare të Zonave të Mbrojtura, AKZM. Oficerët e komunikimit u trajnuan mbi parimet e komunikimit, aftësitë financiare...

Lexo më shumë


31/07/2018

SHQIPËRIA I BASHKOHET FESTIMEVE NË DITËN BOTËRORE TË RANGERS-AVE

Dita Botërore e Rangers-ave 2018 u festua më 31 korrik në një aktivitet të veçantë të organizuar në Parkun e Madh të Liqenit të Tiranës, me pjesëmarrjen e rangers-ave dhe homologëve të tyre nga shoqatat e Zvicrës dhe Kroacisë, stafit të Agjencisë Kombëtare të Zonave të Mbrojtura me mbështetjen e projektit NaturAl. Rangers-at shqiptarë,...

Lexo më shumë


NaturAL

IPA 2013 - Natura 2000 and Protected Areas
Torre Drin, 5 Floor
Tirana, Albania
Tel: +35542240880/1/2/3
info@natura.al