News and events

May 21, 2018

Celebrating Nature Heritage

May is the month of celebrating nature! This year, the National Agency of Protected Areas of Albania (NAPA) is celebrating the 10th anniversary of the National Park Shebenik – Jabllanicë, with the support of EU funded Project NaturAl. Three days (18-20 May, 2018) full of activities celebrated the natural heritage of the Park, where the largest wild cat in Europe, the Balkan Lynx, roams. “NP of Shebenik – Jabllanicë is one of the few...

Read more


May 9, 2018

Protected Areas of Albania part of EU Day celebrations

Tirana’s Skanderbeg square was transformed in the Europe masterpiece on 9 May, where EU Member States’ embassies and EU funded projects in Albania joined the EU Village celebrating the Europe Day. Albanian Protected Areas were part of this event supported by NaturAl project. The staff of Regional Agency of Protected Areas (RAPA) from Elbasan and Tirana joined the tent of NaturAl project, to promote the values and rich biodiversity of Albania and...

Read more


Lajme dhe aktivitete

21/05/2018

Festojmë Trashëgiminë Natyrore

Maji është muaji i kremtimit të natyrës! Këtë vit Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura (AKZM) feston 10-vjetorin e krijimit të Parkut Kombëtar Shebenik – Jabllanicë, me mbështetjen e projektit të financuar nga BE, NaturAl. Në datat 19 dhe 20 maj 2018 përmes aktiviteteve të shumta kremtojmë pasurinë e madhe natyrore të parkut, që vizitohet nga macja më...

Lexo më shumë


09/05/2018

Zonat e Mbrojtura të Shqipërisë pjesë e festimeve të Ditës së Evropës

Sheshi Skëndërbej në Tiranë u transformua në masterpiece të Evropës ku ambasadat e vendeve anëtare të BE-së dhe projektet e financuara nga BE-ja në Shqipëri iu bashkuan Fshatit të BE-së për të festuar Ditën e Evropës. Zonat e mbrojtura të Shqipërisë ishin pjesë e këtij aktiviteti të mbështetura nga projekti NaturAl.   Stafi i...

Lexo më shumë


NaturAL

IPA 2013 - Natura 2000 dhe Zonat e Mbojtura
Torre Drin, Kati i 5-të
Tiranë, Shqipëri
Tel: +35542240880/1/2/3
info@natura.al