Galeria

Trajnim mbi konservimin biologjik 2016

Organizuar në korrik 2016, Parku Kombëtar Llogara

 

NaturAL

IPA 2013 - Natura 2000 dhe Zonat e Mbojtura
Torre Drin, Kati i 5-të
Tiranë, Shqipëri
Tel: +35542240880/1/2/3
info@natura.al