Galeria

Panairi Ndërkombëtar i Vrojtimit të Zogjve dhe Natyrës 2016 në Comacchio

Zonat e Mbrojtura të Shqipërisë u promovuan si destinacione të turizmit të ngadaltë dhe vrojtimit të zogjve në Panairin Ndërkombëtar të Vrojtimit të Zogjve dhe Natyrës 2016 në Comacchio, parku Po Delta në Itali, 29 prill - 1 Maj 2016.

 

NaturAL

IPA 2013 - Natura 2000 dhe Zonat e Mbojtura
Torre Drin, Kati i 5-të
Tiranë, Shqipëri
Tel: +35542240880/1/2/3
info@natura.al