Galeria

Dita Botërore e Rejnxhërsave 2018

Dita Botërore e Rejnxhërsave festohet më 31 korrik 2018, ku rejnxhërsat në mbarë botën takohen me njëri-tjetrin, me komunitetin dhe kujtojnë rolin vendimtar që ata kanë në mbrojtjen e botës natyrore.

 

NaturAL

IPA 2013 - Natura 2000 dhe Zonat e Mbojtura
Torre Drin, Kati i 5-të
Tiranë, Shqipëri
Tel: +35542240880/1/2/3
info@natura.al