Galeria

Dita Botërore e Ranger-ave festohet në të gjithë Shqipërinë

Dita Botërore e Ranger-ave festohet në mbarë botën në 31 korrik. 

Administratat Rajonale të Zonave të Mbrojtura (AdZM) në 12 rajone në mbarë vendin u mblodhën së bashku në Takimin e Parë Vjetor të Ranger-ave. 

Përgjatë gjithë javës 23-31 korrik u organizuan aktivitete me komunitetin në zonat e mbrojtura respektive nën moton "Unë dua të jem një Ranger". 

Duke iu bashkuar nismës së Federatës Botërore të Ranger-ave në mbarë botën pjesëtarë të komunitetit të këtyre zonave dhe stafi i zonave të mbrojtura realizuan fotografi me sloganin  I STAND WITH THE WORLD'S RANGERS - Unë mbështes Ranger-at. 

Për më shumë fotografi nga festimet vizitoni faqen Facebook të projektit. 

 

NaturAL

IPA 2013 - Natura 2000 dhe Zonat e Mbojtura
Torre Drin, Kati i 5-të
Tiranë, Shqipëri
Tel: +35542240880/1/2/3
info@natura.al