Galeria

Drejt Rrjetit Natura 2000 - Konferenca përmbyllëse

Ceremonia e Inagurimit të Qendrës së Vizitorëve të Parkut Kombëtar të Dajtit

Identifikojmë zonat pjesë e rrjetit Natura 2000

Qendër e re vizitorësh në parkun kombëtar të Llogarasë

Qendër e re trajnimi në Kukës

Qendra e re e vizitorëve në parkun e Divjakës

Panairi dimëror i be-së – afrojmë njerëzit me natyrën

Trajnimit për oficerët e komunikimit të AdZM-ve

Dita Botërore e Rejnxhërsave 2018

Festojmë Trashëgiminë Natyrore

Festimet e ditës së BE

Dita e Tokës 2018

Panairi Mesdhetar i Turizmit 2018

Dita e 4-të në Korab – Koritnik

Dita e Turizmit

Imazhet e kurthit të kamerës

Dita Botërore e Ranger-ave festohet në të gjithë Shqipërinë

Dita Evropiane e Parqeve

Festohet Dita Ndërkombëtare për Shumëllojshmërinë Biologjike

Vizitë studimore në Zonat e Mbrojtura të Austrisë

Parku Kombëtar Shebenik feston ditëlindjen e 9-të më 21 maj

Dita e Luleve në Shkodër

Lulëzimi i Natyrës

Bunkerët: Streha e Jetës së Egër 2017

Censusi Ndërkombëtar i Shpendëve të Ujit 2017

Së bashku punojmë për natyrën

Të njihemi me lakuriqët e natës në Shqipëri

Turizmi i Qëndrueshëm në Zonat e Mbrojtura të Shqipërisë 2016

Trajnim mbi konservimin biologjik 2016

Panairi Ndërkombëtar i Vrojtimit të Zogjve dhe Natyrës 2016 në Comacchio

Ceremonia e ndarjes së çmimeve të konkursit “Mendo NaturAL” 2016

Dita Ndërkombëtare e Diversitetit Biologjik 2016

Dita Ndërkombëtare e Veprimit për Lumenjtë 2016

NaturAL

IPA 2013 - Natura 2000 dhe Zonat e Mbojtura
Torre Drin, Kati i 5-të
Tiranë, Shqipëri
Tel: +35542240880/1/2/3
info@natura.al